Welkom

huur een unieke ruimte voor je evenement

Welkom in AMUZ, gelegen in de Antwerpse Kammenstraat met zijn trendy winkels en hippe eetgelegenheden. In deze hedendaagse, levendige stadsbuurt vindt u ons: een unieke concertzaal en foyer ondergebracht in de voormalige St.-Augustinuskerk.  Dit 17de-eeuwse barokke kader biedt een bijzondere meerwaarde aan uw evenement: een prachtig historisch pand voorzien van alle comfort!

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een concert of andere culturele voorstelling, een opname, een bedrijfsevent of een plechtigheid zoals uw huwelijk, dan bent u bij AMUZ precies waar u moet zijn.  Wij stellen zowel onze excellente infrastructuur als onze deskundigheid en expertise ter beschikking om van uw event een onvergetelijke ervaring te maken.  Ontdek op deze website alle informatie over onze zaalhuurmogelijkheden, business-to-business formules, catering en ticketing service.

AMUZ [Festival van Vlaanderen Antwerpen] organiseert jaarlijks het gerenommeerde zomerfestival Laus Polyphoniae, een fris voorjaarsfestival inPRIMETIME en een exquise concertreeks. Neem zeker ook een kijkje in onze concertagenda.

Contact:
AMUZ – Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen
tel.:  +32 (0)3 292 36 84  – zaalhuur@amuz.be

 

“Het was grandioos en dat is voor een goot deel te wijten aan het prachtige AMUZ. Je had de gezichten moeten zien van de gasten toen ze binnenkwamen ! We gaan er allemaal nog lang van nagenieten. Erg bedankt voor het verhuren van deze unieke locatie !”

 

  • - FOYER -
  • kalender

    <2020>
    < >
    Er zijn momenteel op deze dag geen concerten beschikbaar