Cateraars

Onze preferentiële cateraars verzorgen uw evenement (bedrijfsfeest, congres, meeting, privé-ontvangst) steeds met de hoogste kwaliteit, zodat u zorgeloos kunt genieten of netwerken met uw genodigden in een feestelijke sfeer. Naast de culinaire invulling van uw receptie, walking dinner, diner, koffiepauze of snelle lunch, geeft de cateraar alle kleine en grotere events (tot max. 450 personen) de gewenste uitstraling.

Er is voldoende variatie binnen het aanbod van onze preferentiële cateraars. Zo vindt u hier zeker uw gading. We vragen dat u zelf contact opneemt met de cateraar(s) van uw keuze om uw wensen en noden te bespreken.

Silverspoon

Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! “Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.

Het geheim van een schitterend feest schuilt niet in het budget maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Streven naar een climax en het inbouwen van verrassingselementen zorgen voor extra ambiance.”

www.silverspoon.be | info@silverspoon.be | gsm 0473 28 21 24

Salons Schoeters

Een stijlvolle receptie met exquise hapjes. Een chique diner met cloches en zilverbestek. Het zijn maar enkele van de vele feesten en events waarvan deze website u sfeerbeelden geeft. Onderling verschillen ze sterk van elkaar. En toch draagt elk feest de herkenbare signatuur van Salons Schoeters.

www.salonsschoeters.be | info@salonsschoeters.be | tel 03 239 01 67

Amalthea

Een stijlvol en geslaagd feest begint voor u met lekker eten ? Dan is Amalthea catering services uw perfecte partner.
Vertel ons wat voor type u bent, klassiek en gebrand op luxe of eerder op zoek naar de huiselijke sfeer, dankzij onze jarenlange traiteur ervaring organiseren wij uw privé- of bedrijfsfeest helemaal op maat van uw verzuchtingen.

www.amalthea.be | info@amalthea.be | tel 03 353 91 12

Foodstories

Foodstories werd in zes jaar tijd een referentie op het gebied van ‘koken op verplaatsing’, met een groot aantal trouwe klanten en spraakmakende events op het gesmaakte curriculum.
Samen met een team van aangename en competente medewerkers. Met oog voor detail en alles wat daarmee samengaat.
De producten zijn allen gemaakt met respect voor traditie, mens en omgeving. Op het ritme van de seizoenen en ver verwijderd van de conventionele voedingsindustrie.

www.foodstories.be | Bart.vrancken@foodstories.be |  tel 0474 901 459

Dinner Events

Laat u verrassen … Of u nu enkele tientallen of meer dan 5000 gasten verwacht, Dinner Events maakt van uw event een verrassend gebeuren.  Privé of business. Walking dinner of een avondje gezellig tafelen.  Elk concept vullen we in met een hoogstaande en kwalitatieve keuken, telkens verrijkt met verrassende en speelse toetsen.

www.dinnerevents.be | info@dinnerevents.be | tel 03 380 06 33