Info

Zaal

AMUZ is ondergebracht in de voormalige St.-Augustinuskerk, een prachtig staaltje barok uit de 17de eeuw dat tegelijk fungeert als hedendaags muziekcomplex. Met zijn indrukwekkend historisch kader biedt AMUZ een bijzondere meerwaarde aan uw evenement. AMUZ heeft verschillende zalen die u kan huren: de foyer/kapel, de concertzaal/kerk en diverse kleinere ruimtes (sacristie, loges). Het monument leent zich perfect tot culturele voorstellingen, bedrijfsdiners, productpresentaties, recepties enz.


Concert

Wil u een (klassiek) concert of andere culturele voorstelling organiseren, dan bent u bij AMUZ aan het juiste adres. De akoestiek in de concertzaal is uitstekend en alle technische facilitieten zijn aanwezig om uw programma in de beste omstandigheden te laten plaatsvinden. Lees meer.


Opname

De geprezen akoestiek van AMUZ leent zich uitstekend tot geluidsopnames van (klassieke) muziek. En welk mooier decor kan u zich wensen voor de totstandkoming van een DVD of andere beeldopname. Lees meer.


Bedrijfsevent

Bent u met uw bedrijf op zoek naar een leuke locatie voor een avondje uit met collega’s? Wil u uw zakenrelaties eens in de watten leggen? Of wil u netwerken in een uniek en stijlvol kader? Maak dan gebruik van de troeven van AMUZ! U kan een bedrijfsactiviteit op maat plannen, al dan niet in combinatie met een concert of cateringformule. Lees meer.


Plechtigheid

Kiest u voor een niet-kerkelijke viering, maar huwt u graag in stijl? Kies dan voor AMUZ. Lees meer.