Bedrijfsevent

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een avondje uit met collega’s? Wil u uw zakenrelaties in de watten leggen? Of wil u netwerken in een uniek en stijlvol kader? Maak dan gebruik van de troeven van AMUZ! U kan zowel los van een concert, als in combinatie met een concert, een activiteit samenstellen. Ook de eventuele cateringformule kiest u naar wens uit. Voor bedrijfsseminaries  of bedrijfsrecepties – en diners op grotere schaal, kan u terecht in de prachtige foyer en concertzaal. Met zijn indrukwekkend historisch kader biedt AMUZ een bijzondere meerwaarde aan uw event. Ook voor de organisatie van evenementen voor kleinere groepen, is onze locatie geschikt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusieve rondleiding in ons gebouw, voor en achter de schermen? Of een meeting met uw collega’s of zakenrelaties, gekoppeld aan een lunch in een historisch kader? In dat geval kan u gebruikmaken van een van onze vergaderzalen, in combinatie met onze unieke foyer voor de maaltijd.

“We willen langs deze weg AMUZ bedanken voor jullie bijdrage aan onze gala avond van gisteren. Het was erg fijn om in jullie huis te mogen verblijven voor dit evenement, het was voor ons echt een heel belangrijke avond.
We hoorden alleen maar positieve reacties: naast het niveau van de catering (en het orkest natuurlijk 😉 ) heeft ook de uitstraling van jullie huis veel enthousiaste reacties ontlokt.
Bijzondere dank aan Evelyne en Bart die ons op zeer professionele wijze ondersteund hebben om van deze avond het beste te maken”
Inne Helsen, Galadiner Filharmonie, 19 september 2013

“Weliswaar wat laat, maar toch nog dank voor de fijne medewerking tijdens de plechtigheid van het IOb en de Provincie.”
Hugo de Craen, Instituut voor Ontwikkelingsbeleid en –beheer, UA, 20 september 2013

“Wij hebben niets dan lof over de algemene samenwerking in de aanloop naar en de afwikkeling van ons symposium.”
Dirk Trips, HRD Antwerp nv, 30 september 2013

Nogmaals onze dank en appreciatie voor de prima verzorging van onze feestelijke bijeenkomst.”
Joep van Hasselt, 13 oktober 2013

Langs deze weg willen we jullie bedanken om ons QuinQuelicious event mee en samen naar een ongekende hoogte te brengen.
De felicitaties en spontane super positieve reacties blijven binnenkomen.”
Jan De Wieuw, JADA Events, 5 november 2013

 

bedrijfsevent 2
bedrijfsevent 1
bedrijfsevent 3
6

 

Dank nogmaals voor de opvolging en hulp zaterdag op ons event. Voor ons is alles heel vlot verlopen.”
Koenraad Parrein, Day One, 25 januari 2014

Een volle zaal, interessante sprekers, een prachtige setting en tevreden deelnemers, kortom: gisteren was een meer dan geslaagde avond. En dat hebben we voor een deel natuurlijk ook aan jullie te danken. Bedankt voor de vlotte en goede samenwerking. Laat ons hopen dat we dat in de toekomst nog meer kunnen doen. Bedank je ook Bart even voor zijn ondersteuning en inzet?
Echt merci namens Kathleen, mezelf en het hele team!”
Bram Dhooge, Medewerker Kathleen Van Brempt, sp.a, 13 februari 2014

Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking naar aanleiding van het debat van afgelopen maandag. We waren niet alleen onder de indruk van de prachtige akoestiek, maar ook van de vriendelijke en professionele assistentie, zowel in de aanloop naar, als tijdens het debat. We kijken uit naar een nieuwe mogelijkheid tot samenwerking in de toekomst!”
Fleur Beyers, Campus Gelbergen, 5 mei 2014

Het was grandioos en dat is voor een goot deel te wijten aan het prachtige AMUZ. Je had de gezichten moeten zien van de gasten toen ze binnenkwamen ! We gaan er allemaal nog lang van nagenieten. Erg bedankt voor het verhuren van deze unieke locatie!”
Carine Lucq, Record Group, 20 september 2014

Thanks a lot dat we gisteren jullie faciliteiten konden gebruiken.
Ik heb veel rondgekeken in de kerk, foyer, en hoe meer je ernaar kijkt hoe meer je beseft wat een fantastische ruimte het is.”
Dr. Marc Vandenbruaene, Tropisch Instituut, 23 september 2014

Ik besprak het al met jullie cateringverantwoordelijke, onze klant was samen met mij uitermate tevreden.
Naast de prachtige zaal verdienen enerzijds jouw professionele aanpak tijdens de voorbereiding als die van het team tijdens de uitvoer een dikke pluim. Ik heb dit hier ook zo intern doorgegeven, zodat collega’s weten waar we in Antwerpen voor dergelijke events terecht kunnen.”
Matthias Adams, De Buck Agency, 29 september 2014

Silverspoon 7
Silverspoon 8
5
receptie_kerk-0080