Concert

AMUZ plaatst uw voorstelling in een uniek historisch kader. Het Augustinus Muziekcentrum, ondergebracht in de prachtige barokke Sint-Augustinuskerk, organiseert zelf een gereputeerde concertreeks en bezit bijgevolg de nodige expertise en technische voorzieningen om concerten op een vlotte wijze te laten plaatsvinden. AMUZ beschikt over de volledige technische uitrusting van een hedendaagse concertzaal. Alle apparatuur is op een niet storende wijze geïntegreerd in het historische monument en er is grote aandacht besteed aan het weren van geluids-en trillingsoverlast in de zaal.  De buitenzijde van de kerkramen zijn voorzien van akoestisch voorzetglas en boven het schipgewelf ligt een dubbele geïsoleerde vloer. Verder is de kerk uitgerust met doeltreffende akoestische gordijnen die het mogelijk maken de nagalmtijd van de ruimte aan te passen. Op die manier kan zowel instrumentale als vocale muziek in de beste omstandigheden worden uitgevoerd.

Wij waren enorm tevreden over hoe alles verlopen is.
Zowel Bart als Evelyne zijn niet alleen heel warme mensen maar ook gewoon uiterst gefocust en top in wat ze doen, alle lof!
Ik kan jullie alleen maar ongelooflijk bedanken voor de steun en de bijzonder aangename en warme samenwerking: top!”
Mathias Coppens, ‘k Luister Klavierfestival, 21 en 22 september 2013

Eerst en vooral wil ik jullie van harte bedanken voor jullie Vriendelijkheid met een grote V, èn warm onthaal. En dit gedurende al onze contacten!
En jullie collega ter plaatse ook, was op alle gebied echt su-per !
De mensen waren allemaal erg onder de indruk van de pracht van de zaal (inderdaad Magnifiek!)
En enkelen onder hen denken er enthousiast over om op hun beurt iets bij jullie te organiseren.”
Dominique De Coster, 25 april 2014

Vorige week had de muziekkapel van de lokale politie Antwerpen het genoegen om op jullie podium te mogen concerteren.
Voor de derde maal op rij waren wij allemaal zo tevreden over de manier waarop uw team, en dan in het bijzonder Evelyne Van Mieghem en de technici die haar ondersteunen in de productie, hun job doen dat ik vond dat dat ook eens gezegd mag worden.
Wil je namens het bestuur van de muziekkapel onze waardering uitdrukken tegenover die mensen?
Ik wens iedereen van het AMUZ-team alvast een zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar en hoop dat we volgend jaar opnieuw te gast mogen zijn bij jullie!”
Robert Sas, Koninklijke Muziekkapel Lokale Politie Antwerpen, 13 december 2014

 

concert 1
concert 2
concert 3
concert 4