Ticketservice

De AMUZ ticket service stelt zijn ervaring tot uw dienst. Of u nu een hele concertreeks organiseert of een eenmalig evenement, u kan steeds een beroep doen op de ticket service van AMUZ voor de kaart- en abonnementenverkoop van uw voorstellingen.

Ticketverkoop

Indien u dat wenst, dan verzorgt AMUZ de ticketverkoop voor uw evenement. Uw publiek kan niet alleen telefonisch, via e-mail en aan de balie van AMUZ terecht voor tickets, maar we bieden eveneens een 24u/24u online ticket service aan via deze website.

De ticketbalie van AMUZ is geopend op dinsdag en donderdag, van 13.00 tot 16.00 uur (gesloten maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). Tijdens deze uren kan men telefonisch reserveren op het nummer +32 (0)3 292 36 80 of via e-mail op tickets@amuz.be. Aan de ticketbalie kan men contant, met bancontact, VISA of Master Card betalen.

Online ticket kopen kan via deze website. Op het zaalplan kan de klant zelf zijn zitje kiezen. Betaling van de tickets gebeurt door middel van kredietkaart of overschrijving. De tickets worden verstuurd per post of in bijlage (pdf) bij een e-mail. De klant die voor verzending per post kiest, betaalt € 1,00 verzendkosten.

AMUZ vraagt € 1,50 commissie per verkocht of gereserveerd ticket. Op de bedragen die betaald worden via creditcard (VISA, Mastercard of Bancontact) betaalt u 2,50 % transactiekosten.

Indien gewenst, is het mogelijk een medewerker van de AMUZ ticketbalie in te schakelen op de avond van uw evenement. Hij of zij verzorgt dan de ticketverkoop een uur voor de start van uw concert of voorstelling. AMUZ rekent hiervoor het bedrag van € 40,00 exclusief btw.

Binnen de maand na afloop van het evenement bezorgen we u de afrekening en worden – na ontvangst van uw factuur – de ontvangen gelden minus de vergoedingen gestort op rekening van de organisator. Als u dat wenst, krijgt u achteraf een adressenlijst van uw bezoekers.

U verkoopt zelf?

Uw concert vindt plaats in AMUZ, maar u verkoopt uw kaartjes liever zelf? Dan kan AMUZ voor u genummerde tickets afprinten met de naam van uw concert. Voor tickets voor de volledige zaal (ca. 400 plaatsen) vraagt AMUZ slechts € 100,00.